Top

Boys don’t cry

Boys don’t cry

-Hvorfor egentlig ikke?

Blog er også skrevet til kvinder.

Når du er barn er det det mest naturlige for dig at græde, når du mærker negative følelser i din krop eller følelser, som kroppen ikke kan absorbere.

Når du græder slipper du faktisk negative følelser og stress og kroppen vender tilbage til en naturlig tilstand af balance. For hver gang du græder eller oplever at slippe fysisk, så bliver du lidt klogere på dig selv og dine følelser.

Dine forældre mente det sikkert af et god hjerte, når de trøstede dig og sagde, ikke græde mere. Men det betød også at du ikke blev mødt i, at det ikke var ok at græde, ikke ok at mærke din egen sårbarhed og slippe de negative følelser i kroppen.

Mange mænd har sikkert hørt fra deres forældre, at drenge græder ikke.

Sikke noget vås.

Det er ikke svaghed for mænd at græde. Faktisk det modsatte for det kræver dælme mod for en mand at græde

For mig er en mand uber maskulin og i sin sande power, når han tør være i sine følelser. Her bliver manden en sand kriger. For det er en hård kamp at skulle gå imod tidlig indlærte ego mønstre og overbevisninger om, at mænd græder ikke men skal være stærke.

Husk, det er stadig også skrevet til kvinder.

Din krop er klog. Den ved hvornår du ikke kan holde til at tage imod mere følelsesmæssig snask. Så vil din krop kræve en fysisk forløsning, for at finde balance. Det vigtigste er at du forstår, at det er din krop, der prøver at råbe dig op.

Når du bliver rigtig ked af det eller mærker sorg, så begynder dine tanker at gå i selvsving, det påvirker stress hormoner negativt, hvis du ikke tillader kroppen at give slip, som den har brug for. Stress hormonerne fortæller os, at der er fare på færde og vi skal være på vagt.

Din krop kan ikke blive ved med at tage imod.

Giver du ikke slip, så opbygges frustration og aggression enten mod dig selv eller andre. Det kan manifestere sig i fysiske symptomer, passerende eller alvorlig sygdom.

Når du græder sker der en fysisk forløsning af kroppen. Kroppen ryster når du virkelig græder og hulker. Det er kroppens måde at ryste negativ energi, stress og følelser ud af dit system.

Får du ikke en fysisk forløsning, bærer din følelsesmæssige hukommelseskrop rundt på en masse uforløste følelser, som du ikke har tilladt dig selv at mærke. Måske helt tilbage fra du var barn.

Det kan præge din måde at håndtere følelser og din måde at acceptere dig selv og andre. Måske bliver du mere kynisk og hård, holder livet lidt på afstand fordi du ikke tillader de følelser, der får dig til at mærke og acceptere egen sårbarhed.

Når du mærker negative intense følelser eller stress, så giv dig selv plads til at mærke følelserne. Kan du ikke græde, så udmat dig selv fysisk mens du mærker følelserne. Tillad dig selv at være ked, vred. frustreret. Udmat dig selv til kroppen ryster, så du giver slip.

Kære forældre, please, tillad jeres børn at være ked af det. Ros dem for at græde og give slip, når deres lille krop ikke kan holde til mere.

Loads of love

xoxo

Charlotte

Art work: Heaven is here, Saatchi art.

Charlotte Bruun

Charlotte er motivations mentor/coach i selvudvikling. Charlotte er ejer af YogaZensation.dk, hvor hun underviser 7 Prana Flow® klasser om ugen. Charlotte har løbende workshops, retreats og yogauddannelser.

Skriv en kommentar