Top

Indvendig jordskælv og nyt flow

Indvendig jordskælv og nyt flow

Energi update slut maj 

Kan du mærke det. Det er ikke altid nemt at følge det naturlige flow, når vi samtidig bliver udfordret af heftig energi omkring os. Vi står midt i orkanens øje.

 

De fleste af mine kanaliseringer har haft fokus på, hvor vigtigt det er, at du ikke lader dig påvirke negativt af andres udfordringer. Husk, hvis andre langer ud efter dig, så handler det om deres eget shit. Vice versa. Har selv måtte sige undskyld fordi jeg gik over stregen.

 

Tag det ikke personligt. Mange oplever en ophobning af frustationer, der stammer fra vores rod chakra, som bliver rystet grundigt lige nu. Der bliver ryddet op i dit gamle fundament, hvor du ikke længere er i overensstemmelse med din sandhed. Kan du ikke selv finde ud af det, så giver Universet en kærlig hånd. 

 

Dit rod chakra er også dit jordelement, og handler om din basale tryghed. Når jorden, bliver rystet kraftigt for tiden gennem diverse jordskælv og vulkanudbrud, de vibrationer forplanter sig til dig og påvirker dit rod chakra, ved at udfordre din basale tryghedsfølelse. Derfor kan du opleve at blive udfordret på tryghed når det kommer til økonomi, familie, helbredet. Eller bare en generel følelsen af, om du er tryg i os selv, eller du stadig søger tryghed udenfor dig selv. Alt der ikke er forankret i integritet, det bliver rystet løs.

 

Vi er alle på et eller andet plan ved at finde et nyt og stærkere fundament, hvor vi kan stå op for os selv på en helt ny måde.

Hvis du er über anal, stadig skaber tryghed gennem kontrol, så mærker du modvind. Du kan ikke kontrollerer dig ud af den her, uanset hvor meget du spræller. Let go and let God.

 

Har du brug for hjælp, så sig til.

 

Intuitiv mentor session

Hvilke områder i dit liv ønsker du at forbedre?
På hvilke områder søger du afklaring i dit liv?
Hvor vil du gerne se dig selv,
uden at undskylde for dig selv?

 

Din intuition arbejder altid på at guide dig hen til dit største potentiale.
Du skal bare stille ind på den rigtige kanal, så finder du dine egne svar og det vil jeg gerne hjælpe dig med.

 

Gennem intuitiv guiding, giver jeg dig værktøjer, så du får større opmærksomhed på, at styre uden om blokeringer.
Blokeringer opstår når du lytter til ego og frygt, i stedet for din intuition.

 

Jeg kan hjælpe dig med at få klarhed på, hvordan du undgår at modarbejde dig selv.
Se sammenhænge i det du ønsker at forbedre, og hvordan du undgår at blokere dig selv.

 

Pris
60 min. Kr. 777.-
75 min. inkl. 15 min. healing Kr. 1111.-

 

Booking af session charlottebruun@mail.dk

 

Art: Carly Marie

Charlotte Bruun

Charlotte er motivations mentor/coach i selvudvikling. Charlotte er ejer af YogaZensation.dk, hvor hun underviser 7 Prana Flow® klasser om ugen. Charlotte har løbende workshops, retreats og yogauddannelser.

Skriv en kommentar