Top

Triggers – Energi Update April 2018

Triggers – Energi Update April 2018

Jeg er ikke astrolog, men jeg mærker effekten af de planetariske aspekter lige nu.

Saturn, vores store lærermester er i retrograd. Saturn viser os, hvor vi endnu ikke har hørt efter.

 

Hvor har du holdt dig selv tilbage af frygt?

Hvor har du ikke været i din sandhed?

Hvor har du lagt din tid og energi de forkerte steder?

De aspekter af dit liv kommer til overfladen nu. Men kun så du får mulighed for, at tage nye valg og træde fuldt ind i din power.

 

Måske oplever du at blive trigget af gamle problemstillinger, som du troede var overstået? Det hele viser sit grimme ansigt igen.

Du bliver måske vist, hvor du har investeret din tid og energi forkert.

De kan vise sig som blokeringer evt. følelsesmæssigt og økonomisk, projekter der falder til jorden, følelsesmæssige nedbrud osv.

Vi bliver vækket af Universet og kaldt tilbage til hvem vi var, før vi gemte os bag forsvarsmekanismer af frygt, der har taget vores personlige power fra os.

 

Mit følelsesmæssige nedbrud har været vrede men jeg fik det vendt til den største healing og tilgivelse ved at belyse, hvorfor jeg valgte at blive trigget.

 

Tag imod dine triggers, stop op og vende blikket ind.

Ved at stå ved de følelser, der vækkes i dig nu, så er du i din power. På den måde kan du kan slippe det, så det ikke styrer dig fremadrettet.

Og ja, det er sgu’ sårbart at genleve gammel smerte og svære følelser, men det er netop erkendelsen af din sårbarhed, der gør dig stærk.

Modstand på at håndtere svære følelser, holder dig fast i hamsterhjulet, hvor det er dine tanker der kontrollerer dig og dit liv og ikke omvendt.

 

Har du tænkt over hvad du er passioneret omkring og hvad der holder dig tilbage for at leve den passion, som du mærker inden i?

 

Stå op for dig selv og ikke længere undskylde for den du er. Du skal tude leve den sandhed, som du mærker inden i.

Løb ikke væk fra din sårbarhed og dine triggers, de viser dig vejen.

 

I min yogaundervisning guider jeg dig, så du får mulighed for at belyse dine triggers og skyggesider, og du kan træde ind i et liv, hvor du ikke længere skal undskylde for dig selv.

Du vil lære at bruge din intuition og stole på dig selv.

Ved at åbne dig selv gennem yoga, meditation og åndedrættet,

finder du dine svar og din power inden i dig selv.

 

Much love

xoxo

Charlotte

 

www.yogazensation.dk

Instagram

Facebook

Free online yoga with Charlotte

Charlotte Bruun

Charlotte er motivations mentor/coach i selvudvikling. Charlotte er ejer af YogaZensation.dk, hvor hun underviser 7 Prana Flow® klasser om ugen. Charlotte har løbende workshops, retreats og yogauddannelser.

Skriv en kommentar